PDA

View Full Version : Adobe Widget Browser


Richard Diedrick
08-20-2010, 10:05 PM
I have been attempting to use the Widget Browser which according to the help system there when you add a widget to the browser it will be available in Dreamweaver using the insert widget command. Have done everything I can think of but does not function. Does this work with CS4. Any info would be helpful

DWcourse
08-21-2010, 02:03 AM
Widget browser was added in CS5.

Richard Diedrick
08-21-2010, 06:30 AM
Thanks for the reply. Is there a way to take advantage of the Exchange widgets using CS4?

DWcourse
08-21-2010, 07:29 AM
Looks like it's possible, just not as conveniently:

http://forums.adobe.com/thread/699433?tstart=0

Richard Diedrick
08-21-2010, 01:23 PM
Thanks again for the reply, very helpful