PDA

View Full Version : Vertical spry menu not apearing in IE8


dubaco
08-20-2010, 09:57 AM
Hi

Another strange one that's sending me around in circles

http://www.woodendhouse.co.uk/indexnew.html (http://www.woodendhouse.co.uk/)

There are 2 menus, one horizontal and one vertical, both using sprymenu.

For some reason the vertical one won't show up in IE although all is perfect in ff, opera, chrome and safari.

Although part of the bottom menu item does!

Anyone else had this sort of frustration.

On another note, I don't appear to be able to get the large heading any further up the page. It is in the header div but I have tried it;s own div as well as separate app divs.

Any suggestions gratefully accepted.

Cheers

edbr
08-21-2010, 01:43 AM
you have opened style tag twice , that is probably throwing some errors
<style type="text/css" media="screen">

<style type="text/css">

dubaco
08-21-2010, 03:40 PM
Hi thanks for that, however, I notice that I sent you to the wrong page, the link was correct in the post but not when clicked, it's:

http://www.woodendhouse.co.uk/indexnew.html

Sorry about that!

P

edbr
08-23-2010, 02:28 AM
not sure but in your links you have <a class=' ' i wonder if this is throwing an error to the menubar vertical

dubaco
08-23-2010, 09:29 AM
Hi, and thanks for looking.

I can't actually see what you mean, I can see the following line with <a class= in it and there are 2 of them, one for each menu. I presume that I can have both a vertical and horizontal one, can't I - well ff lets me so it must be ok.

<li><a class="MenuBarItemSubmenu" href="#">Local Towns</a>

Am I being a right "divi"?

Cheers

edbr
08-23-2010, 09:49 AM
no its me if i inspect element i saw <a target="_self" href="/thingstodo/bootmill.htm" class="">Boot Mill</a>
om cheecking page source i dont see it . time to go home now I think

dubaco
08-23-2010, 10:08 AM
Ok, no problem.

I think I'll rebuild it and then apply Corrosive's 10 point rules on spry menus and see if that helps.

Cheers