PDA

View Full Version : Bullet Points in firefox...


monkeymedia
03-24-2010, 06:49 PM
dont work or is it just me? any easy way round this?

example here http://frostechnic.redwebhosting.co.uk/test/panels_ruby.php second lot down has an extra one on the left... weird. ideas?

Thanks for the help

gentleone
03-24-2010, 06:53 PM
In FF 3.6 on the Mac I see bullets.

DWcourse
03-24-2010, 09:09 PM
You've added display:list-item; to the .bulletlist style which you've applied to every unordered list. That makes the whole list behave like a list item which means it gets a bullet in from of it (in addition to the ones that are there already). Just delete the display:list-item; style property from the rule.

monkeymedia
03-24-2010, 09:34 PM
you sir, are a legend, thank you very much

gentleone
03-24-2010, 09:45 PM
Bummer... I totally misread the question :)