PDA

View Full Version : Menu doesnt show over content


Firemen09212
02-18-2010, 11:56 AM
The menu bar doesn't show past the black on IE and i have a mac so it's hard for me fix/test. Im wondering if its an IE update problem as the machines in my fire department have older version's of IE

http://www.dtvfd9.com

gentleone
02-18-2010, 01:51 PM
Did you cnange by any chance some z-indexes in the SpryMenuBarVertical.css???

Firemen09212
02-18-2010, 02:15 PM
negative i have not
set to
z-index: 1000;

gentleone
02-18-2010, 03:30 PM
I saw that the ul class got a z-index of 1020 and the IE hack had a z-index of 1010 that's why I assumed it, but if that's how it should be then I don't know why.

Maybe those too many APdivs that you use is causing this for IE.

Firemen09212
02-20-2010, 08:17 AM
i think your right about having too many apdivs because it wont show over the dtvfd-12 div which is the div directly to the right and when i erase that div it works fine. but how can i fix it? i need the divs i have. sorry im new to this

gentleone
02-20-2010, 10:22 AM
Apdivs are not meant to lay out a whole design/webpage. You had to use normal div tags and position them with floats, margins and paddings.
But... that's not going to solve your problem for now, unless you're willing to start all over again. I don't know how to solve it if you want to keep it like this, because it's out of my normal work flow (if you know what I mean).

Firemen09212
02-22-2010, 09:44 AM
fixed it i dont know how but i did lol... thanks gentleone

gentleone
02-22-2010, 12:22 PM
Good! I'm glad you sorted it out.