PDA

View Full Version : problem in opera 10 ???


nits4u
02-08-2010, 03:05 PM
my oage is looking fine in firefox. But in opera10 its terrible. I don't know whether something wrong i coding or its opera's bug. Please check it...
here is the link:

http://nits4u.110mb.com/gallery.html

Thanx

Corrosive
02-08-2010, 04:10 PM
I find Opera a bit 'buggy' at times. I see what you mean though. The gallery images aren't working well at all! Not sure what to suggest as it looks good in other compliant browsers so I guess it is Opera's handling of the javascript for the gallery. Shame, looks good otherwise.

nits4u
02-08-2010, 10:06 PM
thanks....
Hey that hover effect is by CSS only....no javascript for that

Corrosive that reminds me something. As u can see that we have to scroll a lot for viewing the complete images. What i want is to divide the images only in two sections that can be switch by "prev" and "next" links. I think i need javascript for that.

I already posted a related thread in JavaScript section. But still no replies.
Can u help me out !!!
Thanx :)

Corrosive
02-09-2010, 06:10 AM
That is odd that it isn't displaying correctly then. Have you Googled for known Opera 10 bugs to see if there is any info online already?

domedia
02-09-2010, 02:16 PM
See if this will help:
http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=40547