PDA

View Full Version : I need to fix something IE and I can't figure out how


cdburkhart
01-28-2010, 04:38 PM
I have this working in Safari, Chrome, and FireFox, but not IE.

If someone could take a look I would appreciate it, thanks :)

www.cdburkhart.com

edbr
01-29-2010, 12:29 AM
add a doctype and see if that helps. although using absolute positioning may give you some problems like that at least i would put the content in a wrapper div and control the size of the display

cdburkhart
01-29-2010, 03:04 AM
Thanks for your answer...but could you dumb that down a little bit?

edbr
01-29-2010, 04:29 AM
where you have <html> use for example
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
this give the browser information re rendering
as for absolute positioning please search the forum , this has been answered more clearly than i can at the moment , this week even i believe

cdburkhart
01-29-2010, 04:35 PM
edbr,

thank you so much for your help, I really appreciate your help