PDA

View Full Version : Whose problem is this? Mine or server side?


Rob_Che
01-24-2010, 09:10 AM
My forum is here: It is exploded on a grand scale.

http://destroybeforereading.com/forum/

Here is an example of the errors: " Warning: include_once(/nfs/c01/h07/mnt/38172/domains/destroybeforereading.com/html/forum/appg/headers.php) [function.include-once (http://destroybeforereading.com/forum/function.include-once)]: failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c01/h15/mnt/38172/domains/destroybeforereading.com/html/forum/appg/init_vanilla.php on line 17"

Obviously file cannot be found, but is it local or is it server side?

I'm stumped. I haven't been working on it either.

Any help appreciated. Cheers!

Rob

Corrosive
01-24-2010, 09:46 AM
Morning Mr C.

If you haven't touched or moved anything then I guess it is server-side. What does Filezilla say? Are all your files where they should be?

Corrosive
01-24-2010, 09:56 AM
It's almost like your theme has been deleted...

Rob_Che
01-24-2010, 09:57 AM
Filezilla? I don't use Filezilla...

They seem fine - I've uploaded my local versions of the files that it refers to but it makes no difference.

Bugger. I've posted it on the Vanilla (forum builder) forums so maybe they can shed some light... !

Hi by the way - all good with you?

Rob_Che
01-24-2010, 09:59 AM
It's almost like your theme has been deleted...

It's odd. it's just "loading" now but with nothing actually loading...

Corrosive
01-24-2010, 10:25 AM
The blog doesn't seem to be very responsive either...shame, I'd like to hear the new Gorillaz tune :(

What have your hosts said?

I'm good by the way. Busy as ever :) How's the job going? Still enjoying it?

Rob_Che
01-24-2010, 11:23 AM
Job is ace - no regrets.

Hosts haven't come back to me yet! They apparently have a 30hr response time currently, that points to something wrong doesn't it!?

I'll be moving hosts very soon.

Corrosive
01-24-2010, 11:33 AM
They apparently have a 30hr response time currently, that points to something wrong doesn't it!?



I'd say so. Just have to keep an eye on it.

Corrosive
01-24-2010, 03:10 PM
Looks like it is back up then.

Rob_Che
01-24-2010, 07:43 PM
Yep. Boring story... but they seem to have moved my files to a different server. I'm sure they would have told me eventually?

Corrosive
01-25-2010, 06:20 AM
Yep. Boring story... but they seem to have moved my files to a different server. I'm sure they would have told me eventually?

Yes, they ought to let you know so that you can stick a notice on the site. Did they think you just wouldn't notice?