PDA

View Full Version : "Put" option is grayed out?


lizzieish
01-17-2010, 08:57 PM
Hello there :) Just wondering if someone could help me out.

I am building my website and I have had no trouble putting files until now. I have used this tutorial:

http://www.entheosweb.com/website_design/web_photo_album.asp

to build a gallery for my artwork and it's worked fine - it created a new page named index.htm which I renamed Page 2.htm, I have fiddled with the design and previewed it and everything, yet when I go to "Put" the files the option is grayed out and I can't click it? I have tried the other little ways you can do it: clicking the blue arrow etc but when I look online, the page just isn't there?

Could there be some sort of trick I am missing - it's really frustrating!

Thankyou for any help!

Lizzie x

P.S I have also just tried to create a link to Page 2.htm from one of my other pages which it seemed to do, yet when I look online it is still linking to a previous page I had it linked too (if that makes sense?!)

edbr
01-18-2010, 03:05 AM
this is usually because of site definitions but you say it worked before so that's odd if you haven't changed them.
i personally use filezilla to upload files to the web so im not sure what could be the problem

cocoonfx
01-18-2010, 09:38 AM
I have found using the "Put" option it sometimes does not over write the old file. I use filezilla as well, its free and i prefer it. :lol:

lizzieish
01-18-2010, 01:09 PM
Well, I have looked on my site this morning and it seems to of published the page overnight! But none of the images are showing up on it?

This is the page I am on about:

http://www.lizziedrawspictures.com/Page%202.htm

Anyone have any ideas?

cocoonfx
01-18-2010, 02:52 PM
I have had a quick look, firstly I would not put spaces between page2.html as this could cause some issues.

I looked at the page source and it could be the images are pointing to your hard drive rather than the folder location.

http://www.lizziedrawspictures.com/LDP%20Site%20Files/about%20lizzie%20100dpi5.jpg

change the above to http://www.lizziedrawspictures.com/LDPSiteFiles/aboutlizzie100dpi5.jpg

give that a go to start with you may need to rename your images. You have placed the images on your webserver as well in that location??