PDA

View Full Version : php include breaks template


mac1967
11-12-2009, 04:00 PM
Hi,

My website it template generated.
Some pages are php, and when I add an include to the template original it breaks the template and I can edit all of it even tough I shouldn't be able to.

Any one else have this problem?

Please advise??

Regards,

Mac

DWcourse
11-13-2009, 02:11 AM
I've used php includes in templates with no problems. You must have deleted some of the page markup when adding the include.

Can you upload and point us to a sample?

soundchaseruk
11-18-2009, 04:10 PM
I have built using templates but as the site is being accessed by another remote person I am advised I should break the template and install php coding into the template area so it can easily be updated without problems.

Is there a code I can put in (and where ?) if I detach the template.

Corrosive
11-18-2009, 05:07 PM
Try this...

http://www.dreamweaverclub.com/php-includes.php

soundchaseruk
11-19-2009, 10:33 AM
Thanks for the reply. The site looks good but as I have a template to all 20 pages how do I disengage it as I have been told I must ?