PDA

View Full Version : Lightbox doesn't work


KTY
11-03-2009, 03:48 AM
here is the code:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<title>lightbox2</title>
<script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
<script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />
</head>

<body>
<div align="center">
<p><a href="lightbox2/images/big1.jpg" rel="lightbox"><img src="lightbox2/images/s1.jpg" width="80" height="80" border="0" /></a> . <a href="lightbox2/images/big2.jpg" rel="lightbox"><img src="lightbox2/images/s2.jpg" width="80" height="80" border="0" /></a> . <a href="lightbox2/images/big3.jpg" rel="lightbox"><img src="lightbox2/images/s3.jpg" width="80" height="80" border="0" /></a></p>
<p><a href="lightbox2/images/big4.jpg" rel="lightbox"><img src="lightbox2/images/s4.jpg" width="80" height="80" border="0" /></a> . <a href="lightbox2/images/big5.jpg" rel="lightbox"><img src="lightbox2/images/s5.jpg" width="80" height="80" border="0" /></a> . <a href="lightbox2/images/big6.jpg" rel="lightbox"><img src="lightbox2/images/s6.jpg" width="80" height="80" border="0" /></a></p>
<p><a href="lightbox2/images/big9.jpg" rel="lightbox"><img src="lightbox2/images/s9.jpg" width="80" height="80" border="0" /></a> . <a href="lightbox2/images/big7.jpg" rel="lightbox"><img src="lightbox2/images/s7.jpg" width="80" height="80" border="0" /></a> . <a href="lightbox2/images/big8.jpg" rel="lightbox"><img src="lightbox2/images/s8.jpg" width="80" height="80" border="0" /></a></p>
</div>
</body>
</html>

Can someone please help? :confused:

edbr
11-03-2009, 04:02 AM
what is (or isnt sowing) is there a live link?

Ricky55
11-03-2009, 07:23 PM
This is generally down to your paths being incorrect either in the files that are supplied or in the head of your doc.

Just follow the instructions on their website step by step and you can't go far wrong.