PDA

View Full Version : Problem with drop down menu.


Zoso1
10-11-2009, 12:09 PM
Hi,

Trying to do... : Have a drop down menu. Upon pressing submit button a whole bunch of information is displayed on the same screen about the person selected.

Problem... : When selected person and pressed submit the last persons information is displayed every time. It does not recognise my selection from the drop down menu.

Possible cause....: I do not think that the code is recognising the selection, infact I am not sure if I am using the correct select field for the selection.

solution....: Need a little guidance from you guys.

Sample code....:

Here is my drop dowm menu :

<td width="194"><select name="Aselect" id="Aselect">
<option value="a">Person1</option>
<option value="b">Person2</option>
<option value="c">Person3</option>
<option value="d">Person4</option>
</select></td>

Here is my select code to display information about person1and2 :
Note : I have tried Aselect ="a" as well as Aselect = "Person1"

if (Aselect = "a")
{
form1.text1.value = "Info about person1 ";
form1.text2.value = "Info about person 1";
form1.text3.value = "Info about person 1";
}
if (Aselect = "b")
{
form1.text1.value = "Info about person2 ";
form1.text2.value = "Info about person2 ";
form1.text3.value = "Infoabout person 2";
}

But every time the last set of details are being displayed and not the ones from the person selected from the drop down.

Thanks.

Zoso1
10-13-2009, 05:35 PM
Hi,

Trying to do... : Have a drop down menu. Upon pressing submit button a whole bunch of information is displayed on the same screen about the person selected.

Problem... : When selected person and pressed submit the last persons information is displayed every time. It does not recognise my selection from the drop down menu.

Possible cause....: I do not think that the code is recognising the selection, infact I am not sure if I am using the correct select field for the selection.

solution....: Need a little guidance from you guys.

Sample code....:

Here is my drop dowm menu :

<td width="194"><select name="Aselect" id="Aselect">
<option value="a">Person1</option>
<option value="b">Person2</option>
<option value="c">Person3</option>
<option value="d">Person4</option>
</select></td>

Here is my select code to display information about person1and2 :
Note : I have tried Aselect ="a" as well as Aselect = "Person1"

if (Aselect = "a")
{
form1.text1.value = "Info about person1 ";
form1.text2.value = "Info about person 1";
form1.text3.value = "Info about person 1";
}
if (Aselect = "b")
{
form1.text1.value = "Info about person2 ";
form1.text2.value = "Info about person2 ";
form1.text3.value = "Infoabout person 2";
}

But every time the last set of details are being displayed and not the ones from the person selected from the drop down.

Thanks.

domedia
10-14-2009, 03:21 PM
Merged your two threads. Do not crosspost in this forum please.