PDA

View Full Version : Frame Window in Dreamweaver Disabled?


ellentk
09-14-2009, 05:48 PM
When I open the Frames window in Dreamweaver 4 (not CS4), the title bar of the window says
"Frames (disabled)"

How can I enable it?

Thanks for any help.

Ellen

ellentk
09-15-2009, 01:47 AM
I found an old manual online and saw how to fix this. Since it's such an old version, I won't bother to quote the manual. Would have deleted my question if I could, but don't have permission. -- Ellen

d a v e
09-15-2009, 01:22 PM
you would of course be better avoiding frames like the plague of course :)

edbr
09-16-2009, 01:14 AM
I found an old manual online and saw how to fix this.
wonder if it was written using a quill an ink