PDA

View Full Version : parse error


topdog
07-07-2009, 04:11 PM
if ($submit && $Quantity && $Type && $DateCounted)[

Getting a parse error on the above. Ideas please

All of the $ are valid variables.

Brian

edbr
07-08-2009, 05:09 AM
if ($submit && $Quantity && $Type && $DateCounted)[hard to see but should be curly braces
if ($submit && $Quantity && $Type && $DateCounted){

//do something
}

topdog
07-08-2009, 08:48 PM
That worked thanks.

Brian