PDA

View Full Version : updating text with a set background


silverglade
06-18-2009, 04:36 PM
hi, a lot of my sites have backgrounds that fit the text i put in exactly, and i was wondering , what would happen if a company wanted me to update the text? and it went past the boundary of my background image i set up? should i just make the background empty below the text area? here is an example of what im talking about. notice the text fits exactly where the background is, and if i were to add more text, it would go outside the boundaries of where the text box is. here is the page.

http://derekvanderven.com/jewelry_gallery/index.html

any advice greatly appreciated. thanks. derek

DWcourse
06-18-2009, 05:02 PM
Either create a background that will tile seamlessly or make sure the bottom of your background image fades to be the same color as your background color.

silverglade
06-18-2009, 07:33 PM
awesome dwcourse! thanks very much for that feedback. that clears it up for me, i will have to fade my backgrounds or break them up from the content. thanks very much for helping me out. derek:-D