PDA

View Full Version : Working with databases


gigiloumill
06-16-2009, 04:42 AM
Can someone please tell me how to configure DW to send data to a database? Thanks

edbr
06-16-2009, 05:42 AM
you have to insert it , but you need to decide on what type of database and what sort of language you will use. the best documented here is php and mysql
the re are tutorials here and also in DW where you can use their database wizard

gigiloumill
06-16-2009, 12:23 PM
Thank you for your reply but I still can't find it.

rico1931
06-16-2009, 02:40 PM
its under server Behavior.. Just make the connection and you are ready to rock and roll...just make sure your fields in the DB are set

gigiloumill
06-16-2009, 02:54 PM
Thanks Rico. However, I am new at this. Where do I find server behavior? Are the fields in the DB the same as in the form? Can I also set to send to e-mail at the same time?

rico1931
06-16-2009, 07:24 PM
Server Behavior is to the left hand side tab.. under Applications... if you want to upload you just need to make sure they are of the same data type and right field lengths or else you will get errors...