PDA

View Full Version : Cut Error in Fireworks 8


Soad
05-20-2009, 12:32 PM
Trying to cut a section from a JPG in Fireworks 8 using the ellipse tool but its not working

Any ideas

Rob_Che
05-21-2009, 11:52 AM
probably going to need more info on that . . .

d a v e
05-21-2009, 01:18 PM
do you have the bitmap selected?

how are you cutting? selecting then pressing ctrl+x??

as rob says, need more info