PDA

View Full Version : How I get "the country" from each visitor come to my site, in php in dw cs4 ?


lse123
05-16-2009, 10:38 PM
How I get "the country" from each visitor come to my site, in php in dw cs4 ?

lse123
05-16-2009, 10:41 PM
To access an ADD NETWORK PLACE in vista or XP is the same, or also needed frontpage app. ? To access the network place, use IP I use for publish from dw cs4 ?

edbr
05-18-2009, 12:59 AM
IP, is from Cyprus so may just be a language problem
answer in case, use php to detect IP then use a script to translate into county code

davidj
05-18-2009, 05:27 AM
used this a while ago

http://www.maxmind.com/app/country

lse123
05-18-2009, 01:55 PM
Is any free script gives country of visitor (PHP) ?

domedia
05-18-2009, 02:44 PM
Yeah, I used this for one of my projects
http://www.maxmind.com/