PDA

View Full Version : Replacing my website with a new one


Lex
05-13-2009, 07:39 PM
I have redesigned my website and I want to put that on the net in place of the one that is currently on there.
I have defined the site and dreamweaver tells me that I am conected to the server.
When I press the "Put" button everything seems to happen as normal but when I check the website, it has not been updated! Why Why Why??? please help...:confused:

DWcourse
05-13-2009, 08:14 PM
Perhaps your default page (index.htm or index.html?) from the old site didn't get replaced in the new one, so it's still displaying.

Corrosive
05-14-2009, 06:32 AM
I have redesigned my website and I want to put that on the net in place of the one that is currently on there.
I have defined the site and dreamweaver tells me that I am conected to the server.
When I press the "Put" button everything seems to happen as normal but when I check the website, it has not been updated! Why Why Why??? please help...:confused:

Have you completely deleted the old site? Do this first and then upload.