PDA

View Full Version : Frames and Safari problems


brianh
04-19-2009, 03:58 PM
I have a problem with a site that I built using frames in Safari. When it opens up a new frame (and sometimes frameset) it will put a white border around the images. If I resize, refresh or navigate away and back again it fixes itself. Any ideas? Here's the site below. It usually doesn't do it on the first category for some reason. Thanks.

http://www.brianhigbee.net/Homepage/Homepage.htm

Corrosive
04-19-2009, 04:05 PM
I have a problem with a site that I built using frames in Safari. When it opens up a new frame (and sometimes frameset) it will put a white border around the images. If I resize, refresh or navigate away and back again it fixes itself. Any ideas? Here's the site below. It usually doesn't do it on the first category for some reason. Thanks.

http://www.brianhigbee.net/Homepage/Homepage.htm

What browser are you using because I've just tried the site in Chrome, IE and FF and cannot recreate the problem you are having?

Nice site btw but not sure why you went down the frames route with it.

brianh
04-19-2009, 04:28 PM
Thanks for responding. I'm having the problem in Safari only.Thanks.

d a v e
04-19-2009, 06:23 PM
don't use frames. simple.

brianh
04-19-2009, 11:12 PM
Anyone else have any ideas?

edbr
04-20-2009, 03:28 AM
dont use frames or persuade visitors not use an up to date browser. not even browsers like frames in this century

brianh
04-22-2009, 04:33 AM
Hmm. Well thanks anyway. I guess I'll have to figure it out on my own.

domedia
04-22-2009, 04:13 PM
Brian, everyone here basically gave you the right tip. Frames are not for designing websites, they're for calling in external content. The whole structure of the website is wrong.