PDA

View Full Version : How do I get DW back to default?


David Humphrey
03-23-2009, 07:13 PM
I'm an admitted newbie, and I'm trying to get DW to open up with the menu down the right hand side, like when I first opened it?

Not sure what I closed but I can't follow any tutorials because my screen doesn't look and have the same items.

TIA

edbr
03-24-2009, 03:06 AM
what version do you have?

David Humphrey
03-24-2009, 03:26 PM
I have CS4.

drmike
03-24-2009, 09:29 PM
I have CS4.


Up in the top Right corner You have a box that usually will say

"designer"
"coder"
etc.. choose your preferred work area form the drop down. You can also use this to save custom workspaces that you have set up.

David Humphrey
03-25-2009, 04:53 PM
That was it! THANKS!!!!