PDA

View Full Version : Dropdown panel.


Chrisreardon
03-13-2009, 04:09 PM
Hi,
I posted a thread about a Spry dropdown panel and Corrosive directed me to some other dropdown panel kits, but I'm having a problem. The drop down panel wont cover up my menu. So it looks funny that my menu is above it.

Heres the link to the file right now. www.cccsumter.com/beta/home.html (http://www.cccsumter.com/beta/home.html)

Any suggestions? Or can is there a way to push the bottom content down, like a Spry collapsible panel?

Thanks

domedia
03-19-2009, 03:49 AM
Hi Chris, can you describe the problem more? I'm looking at your link and I don't see any issues.

edbr
03-19-2009, 03:53 AM
chris this is the same as i said before this is working at least in ff3 , chrome and safari. what browser are you using?