PDA

View Full Version : Menu has a glitch


chode
03-11-2009, 10:52 AM
Hi guys, I need some help with the menu on my site. Any of you who saw my first attempt at a website saw how bad an attempt it was as it was simply a gif image with hotspots!

I've been doing my best the last few days to create a site from CSS and havn't been doing too badly (for me). I did cheat a little bit and got the the menu from here http://www.cssmenus.co.uk/single.html its the one called pull tab.

The only problem Im having is the menu button doesn't stay in the down position to indicate which page im on. Here is the link to my homepage http://www.aviation-consulting.com.au/

The only menu links which are connecting to new pages are 'Home' and 'Services'.

Any help would be greatly appreciated!

Cheers

chode
03-11-2009, 11:53 AM
The only menu links which are connecting to new pages are 'Home' and 'Services'.

Sorry, meant to say Home and About

carolinawebdesign
03-11-2009, 02:03 PM
As far as I can tell, you would have to designate an image to appear when you are on that page.

chode
03-12-2009, 01:15 AM
hi thanks for your reply. I was hoping there would be someway of manipulating the code to get the tab of the page you are on to stay in the down position.

I'll keep plugging away!