PDA

View Full Version : updating site


jamesss
03-04-2009, 07:46 PM
Hi,
i am currently with streamline.net and when i update my site when adding new stock items,streamline gives me the option to only publish recently made changes, when i choose this option the whole catorgory and front page changes to the original version i.e all the affiliate info,shopping carts,page adjustments made in dreamweaver are lost instead of the new 1 or 2 items added.

I know this is more of a streamline.net problem i just wondered if any of you guys have had similar problems in the past?
I have also contacted streamline about the problem.

If nothing can be sorted i guess its figuring out how to move my site to a diifferent host and that would just be a nightmare i imagine!


Any help would be much aoppreciated on the matter guys,thanks:-D

cocoonfx
03-04-2009, 10:53 PM
Streamline are not very good. Technical response is rubbish took 7 days to get something and then what they suggested did work.

I moved my clients on to my hosting package. Moving the files should not be an issue you may have to change a few things but its better then having to keep reloading pages.

I will do your hosting for you. PM me.

jamesss
03-05-2009, 01:43 PM
I have sent you a message cocoonfx, regarding the above posts.