PDA

View Full Version : Put changed files only


Finland Blue
02-17-2009, 02:39 PM
I am sure this is easy but ...

... I have updated a tekplate, and 11 files are attached to this template. How can I PUT just these files, without going to each one seperately?

Corrosive
02-17-2009, 03:26 PM
I am sure this is easy but ...

... I have updated a tekplate, and 11 files are attached to this template. How can I PUT just these files, without going to each one seperately?

Synchronize your site using the DW FTP options. That will update any pages which have changed :)

Ricky55
02-17-2009, 06:03 PM
You can also put folders, also set up cloaking this prevents files of certain types not being uploaded for example .psd which may be your photoshop master documents.

Corrosive
02-17-2009, 06:28 PM
You can also put folders, also set up cloaking this prevents files of certain types not being uploaded for example .psd which may be your photoshop master documents.

Nice 'Top Tip' :)