PDA

View Full Version : Line tool in Photoshop


Jeffrey06
01-19-2009, 07:03 PM
Every time I press the line tool, and begin to draw it out, it is using the custom shapes arrow.

Why is it doing this when I press the line tool?

Rob_Che
01-19-2009, 10:44 PM
You don't say which version of PS you're using but it sounds like you have 'arrowheads' set up.

Next to the custom shapes (circle / hex etc) there is a little drop down - click this and uncheck "Arrowheads"...

Hope that helps :)

Rob

Jeffrey06
01-19-2009, 11:24 PM
You don't say which version of PS you're using but it sounds like you have 'arrowheads' set up.

Next to the custom shapes (circle / hex etc) there is a little drop down - click this and uncheck "Arrowheads"...

Hope that helps :)

Rob

That was it!

I've racked my brain for a few days now....

Thanks :mrgreen:

Rob_Che
01-20-2009, 10:13 AM
Glad it worked out !

Rob