PDA

View Full Version : Done, but with errors on page


jkadylak
11-23-2008, 05:21 PM
Hello all. I am a newbie and I am receiving a "done, but with errors on page" message whenever I visit a site which I made some changes to. I replaced some buttons with new buttons, and the errors seem to reference this portion of the code. I was trying to put in a rollover option so the buttons would change when you place your cursor over them. I have tried to use the cleanup XHTMl option in Dreamweaver with no luck. The errors and code are listed below:

Line: 57
Character: 26
Error: Expected 'J'
Code: 0

Line: 138
Character: 35
Error: Expected 'J'
Code: 0

Line: 138
Character: 33
Error: Expected 'J'
Code: 0

Line: 138
Character: 33
Error: Expected 'J'
Code: 0
This error is listed twice when I display in Internet Explorer which is why I have listed it twice.

I have listed the code below:
Line 57:
<body onload="MM_preloadImages('/Binny's_r2_c2_f2.gif','/Sam's_r2_c2_f2.gif','/Near you button_r2_c2_f2.gif')">

Line 138:
<p>We are now in Chicago and are stocked at Binny's and Sam's.<a href="http://www.binnys.com/spirits/search/?advs=1&amp;astxt=grand%20traverse%20distillery" target="_blank" onmouseover="MM_swapImage('Image16','','/Binny's_r2_c2_f2.gif',1)" onmouseout="MM_swapImgRestore()"><img src="images/Binnys_r2_c2_000.gif" alt="Buy online at Binny's" width="161" height="24" border="0" id="Image16" /></a><a href="http://www.samswine.com/on/demandware.store/Sites-SamsWine-Site/default/Search-Show?q=true%20north%20vodka&amp;prefn1=country&amp;prefv1= USA" target="_blank" onmouseover="MM_swapImage('Image17','','/Sam's_r2_c2_f2.gif',1)" onmouseout="MM_swapImgRestore()"><img src="images/Sams_r2_c2_000.gif" alt="Buy online at Sam's" width="161" height="24" border="0" id="Image17" /></a><a href="locations.php" target="_blank" onmouseover="MM_swapImage('Image17','','/Sam's_r2_c2_f2.gif',1)" onmouseout="MM_swapImgRestore()"><img src="images/Nearyoubutton2_r2_c2_002.gif" alt="Buy at a store near you" width="161" height="24" border="0" id="Image17" /></a></p>

Cary
11-23-2008, 07:20 PM
Are you sure it said "j" and not ";"?

EDIT: It's expecting ")".

jkadylak
11-23-2008, 07:24 PM
No, I am not sure that it is a "j". The closer I look at it, it looks more like ")" or "]"

Cary
11-23-2008, 07:40 PM
I think these two file names are causing the problems because they contain apostrophes:

Binny's_r2_c2_f2.gif

Sam's_r2_c2_f2.gif

jkadylak
11-23-2008, 09:19 PM
Well, you were right. Thanks. I do have another question though. I cannot get the rollover function to work correctly. The image that should display when you place your cursor over the button did not upload correctly. I have tried several times, but each time the original image loads, but the rollover image does not. When I check the properties on the website for the second image, it displays an address, but the address is not valid. Any idea what I may be dong wrong? I am working in dreamweaver & contribute. I am using contribute to publish the changes.

jkadylak
11-23-2008, 10:34 PM
I am making progress and I now have two of the buttons working. The final button is beein stubborn. The original image is fine, but the rollover image is missing. It appears that the url for the image is not created. Is there a way to create this url on the site for this image?

jkadylak
11-23-2008, 10:54 PM
Got it. I wanted to thank you for the help Cary. I really appreciate it.

Cary
11-24-2008, 03:49 AM
Glad you got it. I've been away since my last post.