PDA

View Full Version : fixed size


WTseth
10-15-2008, 05:18 AM
I've seen sites that open in a specific size window that doesn't have scroll bars an all content is contained within that window. The project I have now requires a fixed browser window at 816x864 pixels that I have to work in. How do i do this. Sorry I hope that made sense

edbr
10-15-2008, 05:56 AM
do you mean as a pop up window? if so its javascript

WTseth
10-15-2008, 06:14 AM
no the entire site in a browser window thats 816x864 pixels big an stays that size

edbr
10-15-2008, 06:17 AM
you cant control the size of a browser window, you can set the size of the content and centre it for example

WTseth
10-15-2008, 06:20 AM
realy dang, hmmmm tables or frames?

edbr
10-15-2008, 06:23 AM
divs and layers would be my advice

WTseth
10-15-2008, 07:21 AM
that raises another ? Can content open in a div from a link like a frame

I'm used to DwMX an just got cs3 an have been using that fer the past month

edbr
10-15-2008, 08:01 AM
yes its called iframe

domedia
10-15-2008, 01:03 PM
I've seen sites that open in a specific size window that doesn't have scroll bars an all content is contained within that window. The project I have now requires a fixed browser window at 816x864 pixels that I have to work in. How do i do this. Sorry I hope that made sense
You could have a splash page with a javascript link opening a popup window with a specific width and height. Use the openwindow behavior.

WTseth
10-15-2008, 05:26 PM
thank y'all