PDA

View Full Version : An Error Connecting to host?????


luke
08-26-2008, 06:33 PM
http://dreamweaverforum.info/images/smilies/confused.gifhttp://dreamweaverforum.info/images/smilies/confused.gif
Hi i have recently upgraded to Dreamweaver 8 From Dreamweaver 4 and cannot connect to the remte site. i connect then at the end it times out and Says:
"ERROR"
'An FTP error occoured - cannot make connection to host.
Dreamweaver could not connect because the sever is down or not accepting connections'

Yet Dreamweaver 4 Still connects to the remote sever finehttp://dreamweaverforum.info/images/smilies/confused.gif????

I have 2 sites (with the same host) and the other doesnt connect either??

Any Ideas??

Thanks
Luke

(Attachment shows error)

Corrosive
08-26-2008, 06:37 PM
http://dreamweaverforum.info/images/smilies/confused.gifhttp://dreamweaverforum.info/images/smilies/confused.gif
Hi i have recently upgraded to Dreamweaver 8 From Dreamweaver 4 and cannot connect to the remte site. i connect then at the end it times out and Says:
"ERROR"
'An FTP error occoured - cannot make connection to host.
Dreamweaver could not connect because the sever is down or not accepting connections'

Yet Dreamweaver 4 Still connects to the remote sever finehttp://dreamweaverforum.info/images/smilies/confused.gif????

I have 2 sites (with the same host) and the other doesnt connect either??

Any Ideas??

Thanks
Luke

(Attachment shows error)

You are absolutely sure that both sites are defined identically? Is the 'use passive ftp' tick box checked?

luke
08-26-2008, 06:41 PM
Yes

Passive FTP
Firewall and Secure FTP are all checked

luke
08-31-2008, 04:05 PM
Thanks for your help but i have fixed the Error,

The host said tick the Secure FTP check Box, but i have just unticked it and it has connected fine...


Luke