PDA

View Full Version : Not found POP Menu in Dreamweaver CS3


nitesh
07-30-2008, 06:23 AM
hey @all
please check the attached image for my query?

edbr
07-30-2008, 07:14 AM
look in snippets>windows.pop up windows. same i guess

ayok
07-31-2008, 08:16 PM
Adobe doesn't make popup menu on dreamweaver, because they have it on fireworks. Well.. you can create popup menu with css.