PDA

View Full Version : My border is set at 0 but it still apears


Chapo
07-07-2008, 08:20 AM
I have my buttons borders at 0 and i works, but when i press the button a purple border apears... why does it apear when i set it to 0..? can i get it off ?

www.fotorazi.com

Chapo
07-07-2008, 08:28 AM
I Forgot.... press the red button at right-middle of the page called "MAS" and you will what i'm talking about... it works fine in Safari but in Fire Fox you can see that purple border when you press the button even when i set it to 0.

davidj
07-07-2008, 08:39 AM
works fine for me

davidj
07-07-2008, 08:39 AM
purge your cache

edbr
07-07-2008, 08:47 AM
yes i see it , it is not a table border but a tag attribute i think

Chapo
07-07-2008, 02:39 PM
And what should i do ?

edbr
07-08-2008, 02:36 AM
you aree using a :active i see, i am not so sure of this but add text-decoration:none:to its attribute