PDA

View Full Version : Links not working


Meta03
06-02-2008, 07:44 PM
I created a webpage in Dreamweaver 8. I used the same process to create all the links, yet only some work. There does not appear to be any difference in the code. I made these links through the designer: right clicking what I wanted linked, then clicking "Make Link", then browsing for the file and selecting it.
Here's one of the pages. There are 2 links in it that don't work (in red). Some of the non-working links the internet explorer screen flashes once very quickly, but stays on the same page, other bad links don't even give me a flash. I don't even get a "page not found" screen.
Any clues what the problem could be??




<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<!-- saved from url=(0049)http://www.users.fast.net/~timlytle/vb/times.html -->
<!-- saved from url=(0041)http://www.victorybaptistmd.org/info.html --><HTML>
<!-- Mirrored from www.victorybaptistmd.org/times.html by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2007], Wed, 07 May 2008 17:38:31 GMT -->
<HEAD><TITLE>Victory Baptist Church Information Page</TITLE>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="Microsoft FrontPage 5.0" name=GENERATOR>
<META content="Arachnophilia 4.0" name=FORMATTER>
<META content="Information about the service times of Victory Baptist Church" name=description>
<META content="Victory Baptist Church" name=keywords>
<style type="text/css">
<!--
body {
background-color: #99FFFF;
background-image: url(wood135.jpg);
background-repeat: repeat;
}
.style3 {font-size: 18px}
.style5 {font-size: 24px}
.style6 {font-size: 30px; font-weight: bold; }
.style7 {font-size: 18px; font-weight: bold; }
.style8 {font-size: 40px; font-weight: bold; }
-->
</style></HEAD>
<BODY text=#000000 vLink=#0000ff aLink=#ff0000 link=#0000ff
leftMargin=0
topMargin=0>
<div align="center"><img src="VBC Logo 1small.jpg" width="799" height="80"></div>
<P align="center" class="style8">Service Times
<P align="center" class="style8">

<table width="363" border="3" align="center">
<tr>
<td width="349" height="196"><div align="center"><span class="style3"><strong>Sunday School - 9:30 AM</strong></span>
</div>
<P align="center" class="style3"><strong>Sunday Service - 10:30 AM</strong>
<P align="center" class="style3"><strong>Sunday Evening Service - 5:00 PM</strong>
<P align="center" class="style3"><strong>Wednesday Prayer Meeting - 6:30 PM</strong>
<P align="center"><strong>(Nursery Available)</strong></td>
</tr>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<center>
<P>

</center>
<p align="center" class="style8">Directions</p>
<table width="235" border="3" align="center">
<tr>
<td width="264" height="93"><p align="center" class="style7">6513 Himes Avenue</p>
<p align="center" class="style7">Frederick, MD 21703 </p></td>
</tr>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<table width="500" border="2" align="center">
<tr>
<td><span class="style5"><span class="style3"><strong><a href="VBC_map.jpg"><img src="VBC map small.jpg" width="700" height="436" border="0"></a></strong></span></span></td>
</tr>
</table>
<p align="center">Directions go here... </p>
<hr width="50%" align=center>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center"><a href="MyVBC.html"><img src="HOME7.jpg" width="98" height="45" border="0"></a></p>
<p align="center"><SMALL>Want to contact us? - e-mail the <A
href="mailto:brunko333@yahoo.com">webmaster</A>, or our <A
href="mailto:pastor@victorybaptistMD.org">pastor</A>. <strong>Thanks for stopping
by!!!</strong></SMALL></p>
<p></p>
</BODY>
<!-- Mirrored from www.victorybaptistmd.org/times.html by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2007], Wed, 07 May 2008 17:38:31 GMT -->
</HTML>

domedia
06-02-2008, 08:00 PM
I created a webpage in Dreamweaver 8. Hi Meta,
According to all the code on that page, it was created in Frontpage 5 and copied from www.victorybaptistmd.org of the internet by HTTrack Website Copier (which does a decent job imho)

If you get a 'page not found' it means that the page is not there. Check the path in the link, or check your directory for the file being missing. It's one of the two. The 2 links you highlighted are looking for files in the same directory as the HTML page. The links use valid correct code.