PDA

View Full Version : useing flash in dreamweaver question


fgp123
05-15-2008, 05:42 PM
is it possible to have a flash element containing buttons. and in flash code on clicking each button to be able to populate a div tag with a certain block of text.

IE click FORD and an area in dreamweaver is populated with a block of text about fords ?

Ricky55
05-15-2008, 08:19 PM
This can be done with frames.

davidj
05-15-2008, 09:23 PM
yes it can but frames are taking a back seat these days as they arnt search engine friendly as individual pages could get indexed above the frameset

why do you have to use flash for this task?

Ricky55
05-16-2008, 09:20 AM
I agree with this David but I can't think of another way of doing it.

davidj
05-16-2008, 10:09 AM
what about javascript using innerHTML

<script >
function text(){
div = document.getElementById('div1');

div.innerHTML = "new text";
</script>

}

<div id="div1"></div>

Ricky55
05-17-2008, 12:03 AM
Could you just explain a bit more, don't really understand. I don't understand code like you do mate.

When a Flash button is clicked in the swf what would the code look like in Flash?