PDA

View Full Version : reset settings help


rangersjedi
04-30-2008, 05:35 PM
Hi,

Internet explorer keeps adding around 100 pixels to my page but its fine in firefox!!

Do you reset just the container div tag or all off them??

Is there a standard set of preset somebody can send me before i smash

my computer! lol

Cheers

Paul

domedia
04-30-2008, 06:05 PM
You forgot to post the url :-)

rangersjedi
04-30-2008, 06:21 PM
You forgot to post the url :-)

Hi Dom,

It looks like its something to do with the top menubar i think

ive been trying to get this css sussed for about a day and a half!!

Thanks for replying

Paul
http://www.leahstoys.co.uk/star%20wars%20figures/luke%20skywalker%20page/index.html

domedia
04-30-2008, 06:46 PM
You are mixing absolute positioning with floating.
You have to choose one approach not both.
I would use the float approach.
Right now I can't even scroll down to see the page :)

rangersjedi
04-30-2008, 10:13 PM
You are mixing absolute positioning with floating.
You have to choose one approach not both.
I would use the float approach.
Right now I can't even scroll down to see the page :)

Hi Dom,

Thanks alot i changed them all to absolute works a treat:-D

Cheers

Paul