PDA

View Full Version : flash and php


moe122
03-14-2008, 10:59 PM
hey david,
i need some help with the following please.....
i've got php page with variables of people nad their records....
then ive got flash variables which are equal to the php variables so the flash file will display the php variables
i have a set of 10 flash records and thats how much i wan on a page.....
how do i get the php variables frm the database show 10 then when a user clicks on next show another 10 but making sure it is in some order and also display some kind of indication of how many records or a page no. so records 1-10 or page 2.....
also the select code how is it if i only want to select certain records which have a certain field? as mentioned before?

davidj
03-17-2008, 09:06 AM
im sorry moe

i dont use these technologies together therefore i cant answer your question

moe122
03-17-2008, 04:55 PM
hey david.....its fine...but would you know any1 who could help me?

davidj
03-17-2008, 06:11 PM
nope

just have to wait until it gets answered

moe122
03-17-2008, 11:18 PM
hey david.....wah im actually trying to do is.....have a layout where i've got a layout of records....like a square with data in it.....and what i was using flash was to get it so that when i hover over the records they enlarge.........which i can obviously do but the problem i'm gettin is that the data becomes undefined for some reason but i just saw some website using javascript to enlarge a photograph now a bit different to what i what i had planned but would that be possible with javascript? you know how to do it? also are their any limits? and do users have to have java enabled? sorry i dont know much about javascript.....and once again its great having you there to help me when im stuck....really appreciate it...