PDA

View Full Version : FTP details keep need to be filled in!


Alan33
01-09-2008, 10:04 AM
I am using Dreamweaver 8.

The FTP details on my sites are not getting automatically filled in when I go to upload. This is annoying and time consuming because I have a few sites.

Why is this happening? On previous version there was no problem.

Any yes I am ticking the save box!

Cary
01-10-2008, 12:10 AM
Did you install the 8.0.2 Updater yet? This problem usually happens for those who have DW8 on a computer with IE 7 installed. The updater fixes this.

Alan33
01-16-2008, 11:24 AM
Thanks that did the trick!