PDA

View Full Version : Recordset paging with specific record?


student101
12-08-2007, 12:41 PM
Recordset paging with move or goto specific record?

Is this in any of the video tuts?

davidj
12-08-2007, 02:48 PM
its not

i will do one in the next couple of weeks

student101
12-08-2007, 02:55 PM
Cool, looking forward to it.
It's going to be pretty complicated - good luck. :-D

Thanks