PDA

View Full Version : missing flash button


TheBaldOne
07-17-2007, 07:17 PM
Hi

Ive just uploaded a website

http://www.lionelgregoryarchitects.co.uk

and i find my flash bits all missing. Its nothing fancy just buttons,etc

There are all uploaded in the same locations as they were on my harddisk but im having no luck in solving this silly puzzle.

On the home page there should be a roll over image on the left, a gif image on the right and in the centre an enter button.

I thought it might be in the wrong file but would it not just show a blank box if that were the case, the page shoes nothing.

Can someone advise me please....

Page code below:


<html>
<head>
<title>Lionel Gregory Architects</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<script language="JavaScript">
<!--
function MM_preloadImages() { //v3.0
var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

//-->
</script>
<script language="JavaScript">
<!--
<!--
function MM_reloadPage(init) { //reloads the window if Nav4 resized
if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);
// -->

function MM_swapImgRestore() { //v3.0
var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.01
var p,i,x; if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
//-->
</script>
<script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
</head>

<body bgcolor="#333333" text="#333333" link="#FF0000" vlink="#333333" alink="#333333" onLoad="MM_preloadImages('intro/brownsea_intro_small_fade.jpg')">
<p>&nbsp;</p>
<table width="90%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td bgcolor="#FFFFFF"><div align="left"><a href="home.htm" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('intro_image','','intro/brownsea_intro_small_fade.jpg',1)"><img src="intro/brownsea_intro_small_bright.jpg" name="intro_image" width="348" height="256" border="0"></a></div></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0','width','100','heigh t','22','src','enter_button','quality','high','plu ginspage','http://www.macromedia.com/go/getflashplayer','movie','enter_button' ); //end AC code
</script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="100" height="22">
<param name="movie" value="enter_button.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="enter_button.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="100" height="22"></embed>
</object></noscript></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><div align="right"><a href="home.htm"><img src="intro/animated_logo1.gif" width="250" height="256" border="0"></a></div></td>
</tr>
</table>
<p>&nbsp;</p>
</body>
</html>

domedia
07-17-2007, 08:53 PM
make sure 'enter-button.swf' is in the same directory, and that Scripts/AC_RunActiveContent.js exists on the server as well.

TheBaldOne
07-18-2007, 11:36 AM
They are both uploaded onto the server in the same location and directory, as designed.
Do they both need to be in the same directory as the html page? as Dreamweaver created a directory for the script.

TheBaldOne
07-18-2007, 08:50 PM
Right the plot thickens...

I have been checking the problem with my swf enter button created by dreamweaver. I have run to validate the page and it now comes up with:

index.htm - line 57 - The tag name: "embed" Not found in currently active versions.[HTML 4.0]

Line 57 is -

<embed src="enter_button.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="100" height="22"></embed>

As I have never had a problem with creating buttons, etc in dreamweaver before, this has stopped me? Help please.....

domedia
07-18-2007, 08:56 PM
the embed tag is not valid but is not stopping your flash from showing.

If you want your page to validate, search for 'flash satay' on alistapart.com