PDA

View Full Version : Frame Target


wes
05-30-2007, 01:48 AM
I am having trouble linking layers to my home page within the same browser. In other words, when I click on one of my links, it opens up a new browser, instead of using the same browser. Any help I GREATLY appreciate.

edbr
05-30-2007, 02:06 AM
target _self in properties

wes
05-30-2007, 02:40 AM
I'm new to this how can I talk to you online because I still can't fix the problem.

edbr
05-30-2007, 02:46 AM
hi wes the best thing is to post your code of your home page. we all benifit then from finding suff.
welcome to the forum by the way

wes
05-30-2007, 04:10 PM
http://ocean.otr.usm.edu/~w505795

On the photos and link pages, the links work within the browser, on the home page, it does not. Also, somehow I messed up the html code on the photos page with the formatting. Have any suggestions on how to fix? Thanks so much!

edbr
05-31-2007, 01:00 AM
they are working did you fix this?

wes
05-31-2007, 01:05 AM
No it's not fixed. It doesn't work on the homepage. Also if you've seen the photos page, the overall design is distorted. I can't seem to fix this either.

edbr
05-31-2007, 02:04 AM
re the links
where you have
<a href="links.htm" target="_self">Links</a>
target="_self" will open in the same browser window

<a href="links.htm" target="_blank">Links</a> will open in a new browser window

I didnt have time to check the photo page ,sorry. but if I were you make a copy and re do the table structure.

cowhead_cow
01-13-2009, 03:03 PM
I had the same problem and I breakthrough 2 minutes ago and you're the first I'm telling
Here is my code
------------
<p>
<iframe src="local sites/mike's test/content.htm" name="iframe" width="327" height="600" frameborder="0" >iframe</iframe>
</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><a href="local sites/mike's test/content2.htm" target="iframe">click here</a></p>
--------------
the key is that you need the name="" thing in your source section so that when you assign the target it knows where to go.

Hope that helps.

-Mike