PDA

View Full Version : StatusBar


indianleo
05-15-2007, 12:48 PM
Hello friends I want to give animation in Status Bar, Please help me in doing this

davidj
05-15-2007, 02:40 PM
why do you want to do this?

its an ugly trick

indianleo
05-16-2007, 11:44 AM
I want to learn it please tell me and what is more interesting than this

davidj
05-16-2007, 01:02 PM
its a horrible javascript trick

but here it is if you want it...

inside the head tags...

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
function scroller(spc,position,message) {

var msg = message;
var out = "";

for (var i=0; i<position; i++) {

out += msg.charAt(i);

}

for (i=1;i<jumpSpaces;i++) {

out += " ";

}

out += msg.charAt(position);

window.status = out;

if (jumpSpaces <= 1) {

position++;

if (msg.charAt(position) == ' ') {

position++;

}

jumpSpaces = 100-position

} else if (jumpSpaces > 3) {

jumpSpaces *= .09;

} else {

jumpSpaces--;

}

if (position != msg.length) {

var cmd = "snapIn(" + jumpSpaces + "," + position + ")";

window.setTimeout(cmd,10); } return true;

}
//-->
</SCRIPT>


then add this to the body tag...

<body onLoad="scroller(50,0,"hello world, hello world, hellow world")">