PDA

View Full Version : Image misbehaving


stag
04-22-2007, 11:55 PM
Hi all,

I should have a bkgrd image behind the text but it is not showing and am not entirely sure why.

http://www.jentespranget.no/testnew.html

Any ideas?

Cheers
Stag

edbr
04-23-2007, 01:04 AM
Yes it is showing. in fact i cant read the text because of it

Andromeda
04-23-2007, 04:03 AM
Like Ed I can see the background image too (the photos) but I wonder if you are trying to put another image in your #divcontainer and your #content in which case maybe the following would help:

#divcontainer {
padding-left: 130px;
padding-top: 110px;
background-image: url(whatever.jpg);}

#content {
position:absolute;
width:268px;
height:313px;
z-index:2;
left: 192px;
top: 260px;
font-family: "Courier New", Courier, monospace;
font-size: 8pt;
color: #A1B7B7;
padding-right: 10px;
line-height: 8pt;
font-weight: bold;
background-image: url(whatever.jpg);}


Just one other thing, you have some incorrect code almost at the bottom of your html. (it shows up in IE but not Firefox)
</div id="divcontainer>

It looks as though you've already closed all your divs in which case you can probably just delete that piece of code.

stag
04-23-2007, 09:00 PM
If you check this http://www.jentespranget.no/ this shows how the image was placed previously. I made some changes with the image http://www.jentespranget.no/testnew.html (sorry, not the actual bkgrd), but now it doesnt come up...

Andromeda
04-24-2007, 03:48 AM
Stag, what's the filename (the name you saved the image as) of the image that doesn't come up?

Andromeda
04-24-2007, 07:11 PM
On the page in question it looks like you have only inserted one
image which is called weblogo.gif.
This shows up okay - the little logo near the top left of the
screen.

I don't see any reference to any other images (except background
ones).

stag
04-25-2007, 10:30 PM
Hi the name of the image is in bold - Thoughts?

Image source for http://www.jentespranget.no
<img src="folder1.gif" width="731" height="544" />

http://www.jentespranget.no/testnew.html (below)


var so = new SWFObject("slideshow/slideshow.swf", "slideshow", "415", "325", "7", "#FFFFFF");

so.addVariable("initialURL", escape(document.location));
so.write("flashcontent");

// ]]>
</script>
<img src="folder-01.gif" width="731" height="544" />
<div id="navagationbar">
<table width="695" height="19" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

Andromeda
04-26-2007, 03:39 AM
I think your page is looking for the image in a place where it isn't.
In relation to your testnew page, where is the gif located?

sruti
04-26-2007, 05:07 AM
Hi stag

You know what is the mistake you did not save the background image in the folder and not calling that particular image instead you are calling an html file.

just take a look at the code
<img src="testnew_files/folder-01.htm" height="544" width="731">
instead write this code
<img src="testnew_files/folder1.gif" height="544" width="731">

and make sure that you have placed the folder1.gif in the testnew_files folder

cheers its simple
Sruti

stag
04-26-2007, 09:11 PM
Guys thx very much - pretty darn embarrassing, the file wasnt in the correct place. Whats the emotive icon for twat? ;)