PDA

View Full Version : hello and help images lost in apache


shimble
03-22-2007, 04:10 PM
hello ive ignored dreamweaver for several months and have decided to continue my studies.
i have installed apache and it all seems to work ive created a simple page with an image this is saved in htdocs in apache as is the image folder on loading the page in apache i can see the page i can see the image tag but the image is not there anyone any ideas what im doing wrong? many thanks no doubt ill be askinganother dumb question in the not too distant

davidj
03-22-2007, 04:16 PM
post the code

shimble
03-22-2007, 04:40 PM
aar right ows trix in the toon excuse me for beeing dumb just a softie southerner here long time since ive been up your way but anyway heres the code like i say nothing fancy just dont see why its getting lost on the testing server
thought ide sussed it when i looked at the code but no joy



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<table width="100%" border="0">
<tr>
<th align="center" valign="top" scope="row"><img src="file:///F|/wwwkxxxxxs/boutonsliens/title.jpg" alt="le site a kxxxxs" width="650" height="129" /></th>
</tr>
</table>
<table width="100%" height="369" border="0">
<tr>
<th width="33%" align="left" valign="top" scope="row"><table width="100%" height="362" border="0">
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table></th>
<td width="67%">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
<table width="100%" border="0">
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

davidj
03-22-2007, 04:46 PM
your img src is incorrect


<img src="file:///F|/wwwkxxxxxs/boutonsliens/title.jpg"


this is pointing to a directory on your local machine not where the image is located through your web root


excuse me for beeing dumb just a softie southerner


too many lager tops!

shimble
03-22-2007, 05:05 PM
so where d i go ? if i create the page on my f drive but my testing server is on the c drive have i got the onfig of the testing server wrong? its never easy beeing dumb and as for lager tops im more soft than that i only like the top spentsome time in wallsend with a ship in my younger days remembermeeting a couple of retired dock workers who when theyrealise i was from the south said i wheres ya fookin bmw then lad just a poor ship hand in those days still poor but im happy all the same

shimble
03-22-2007, 05:54 PM
dont know what ive done but its working thanks toon army