PDA

View Full Version : Behaviors (Show Popup)


TheNostradamus
03-04-2007, 08:51 PM
Hi

I have used show popup menu, (in behaviors) the create a drop down menu. however, whilst most of my web pages work fine, some of them dont.

This is the problem, I have a button 120px x 30px I am trying to make the popup button the same size but on some pages no matter what size I input it always defaults back to a size of 135px

http://www.grandprixmastersonline.com/index.php this page is fine

http://www.grandprixmastersonline.com/11.php this page has the typical problem

Ps: the drop down button is on the "Shop Online" Button

Any Ideas?????

edbr
03-05-2007, 12:13 AM
I tried in firefox and ie and cant see a problem with the drop down, thy are the same size.

davidj
03-05-2007, 07:42 AM
first things first

when i browse your site in 1024 x 768 i get horizontal scrolling

this is not good and makes your effort look amature. Im guessing there was no initial design and you just opened Dreamweaver and start hacking up a web site.

Start again but start in a graphics package and design your consept as an image. This way you can move stuff about before you comit to a full blown site.


whilst most of my web pages work fine, some of them dont.
This is the problem ....


your wrong. The problem is you are relying on dreamweaver too much and when you tick a tickbox and run a wizard and then find it doesnt work then you end up in the shite. You dont know where to turn.
You need to learn to code and what your after is very simple javascript

paste the code to the function your trying to fix

chriskq
03-05-2007, 09:22 AM
www .grandprixmastersonline.com/Gallery%201984%20to%20present.php

you should have spaces in a page name