PDA

View Full Version : how do i make this bold


pethon
11-06-2006, 09:12 PM
echo "Incorrect user input!
";

domedia
11-06-2006, 10:04 PM
<b>This text is bold</b>, dude you need to get these basics down, you can't ask about them in a forum :)

pethon
11-06-2006, 10:05 PM
but that echo line is php, ,b> wont work within an echo right? :s

davidj
11-06-2006, 10:15 PM
yes [b] will work and its whats being echo'd. You can echo any text and html

<?php echo "<b>this is bold text</b>"; ?>

domedia
11-07-2006, 02:55 AM
You already had a
in there ;)