PDA

View Full Version : Gaps between table rows in Dreamweaver...


markthedoc
08-30-2006, 01:28 PM
Hi

I'm building a site using a table which is 6 rows.
whe nI put images in a each row which all have a black background, I get a space inbetween each table, even though my table border is set to 0.
It's the same in Firefox & IE.
I'm sure it's something simple I'm missing but I can't work it out.
Any ideas?

Cheers

Mark

Here's the code:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Untitled Document</title>
<script type="text/JavaScript">
<!--
function MM_swapImgRestore() { //v3.0
var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}

function MM_preloadImages() { //v3.0
var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.01
var p,i,x; if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
//-->
</script>
</head>

<body onload="MM_preloadImages('optimised images/images/home over.gif','optimised images/images/about us over.gif','optimised images/images/our beds over.gif','optimised images/images/opening hours over.gif','optimised images/images/contact us over.gif')">
<table width="779" border="0">
<tr>
<td>images/images/banner.jpg</td>
</tr>
<tr>
<td>optimised images/images/home.gif (#)optimised images/images/about us.gif (#)optimised images/images/our beds.gif (#)optimised images/images/opening hours.gif (#)optimised images/images/contact us.gif (#)</td>
</tr>
<tr>
<td>images/images/pic_bar.jpg</td>
</tr>
<tr>
<td></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

markthedoc
08-30-2006, 01:35 PM
Cracked it!
I hadn't put '0' in the Cellpad & Cellspace boxes, I'd just left them blank.
:oops:

domedia
08-30-2006, 02:10 PM
8 minutes later? ;)