PDA

View Full Version : why is "show-hide layers" not working!?


zofiaphoto
08-07-2006, 02:36 AM
My program crashed. When it came back up, I tried to use "Show-Hide Layers", and got this awful message, plus it said it couldn't find any layer. The layers are definitely there and it said this on every page...." "Macintosh HD: Applications: Macromedia Dreamweaver 8: Configuration: Behaviors: Actions: Show-Hide Layers.js" The object is not currently in a document"
What the?

Creative Insanity
08-07-2006, 03:43 AM
Try this:
Close Dreamweaver and then go to C:\Documents and Settings\Profile_name\Application Data\Macromedia\ and delete the Dreamweaver 8 (or what ever version you use) and then restart DW8 again and see if that fixes the problem.

zofiaphoto
08-07-2006, 06:12 PM
Tried to but that thread doesn't exist on my computer. Maybe because it's a Mac, might be somewhere else? Thanks though.