PDA

View Full Version : ActiveX prob on IE. Plz Help!


de049
06-20-2006, 02:44 PM
Hi all,

i have a dilemma. I have recently completed this site for a client, but he tells me that on some of his PCs, he gets a message saying "Press SPACE or ENTER to run ActiveX content."

I have a shockwave slideshow running on each of the site's pages. Like i say, on some PCs, the slideshow never plays, regardless of whether the flash player on that PC is up to date (version 8) or not, and even if you do press SPACE or ENTER. All you see is a blank box.

This ofcourse never happens on Firefox, but unfortunately most of my clients use IE.

Please suggest my way around this mishap.

Many thanks!!

Dwayne

domedia
06-24-2006, 03:27 PM
http://www.dreamweaverclub.com/forum/viewtopic.php?t=2684&highlight=

Ricky55
06-25-2006, 03:30 PM
this can be solved if its flash content, a swf file.

Don't embed using the flash button the dreamwaver instead use the code generated by this page:-

http://www.kirupa.com/developer/flash8/flash_fix.htm