PDA

View Full Version : named anchors and safari


anna
05-08-2006, 03:26 AM
i am trying to link an image back to the original thumbnail list (on a separate page). this works fine in firefox and explorer but wont work in safari. it links back to the previous page but not the specific anchor location.

click on back to berlin series on the bottom and youll see what i mean (in safari)

http://www.anna-callahan.com/tim/paper/berlin_series/berlin_series11.htm

help, please!!!

thanks!

chriskq
05-08-2006, 01:50 PM
try using

and where u are linking from
<a id="anchorname" name="anchorname"></a>
that should work for the ye olde mac

anna
05-08-2006, 05:13 PM
well, i havent changed the code yet but thought id check and now its working except for the last two images of each section. when you go to the large image it still links you back to the beginning of the thumbnails.

any idea?

thanks

anna
05-08-2006, 05:28 PM
i just moved the last two anchors over to the same cell as the last thumbnail and now it works. so frustrating. i have no idea why or why they all started working today but not yesterday. oh well.

anna
05-08-2006, 09:18 PM
i dont know whats going on. they have stopped working again. i am sort of confused about where and to which file i put the code. i have pasetd the links to the pages and the current code.

http://www.anna-callahan.com/tim/paper/berlin_series/berlin_series17.htm

this is what the section looks like now
<div align="left"><a href="berlin_series.htm#17" target="_self" class="back">Back
to Berlin Series</a></div>

http://www.anna-callahan.com/tim/paper/berlin_series/berlin_series.htm#17

<td><a name="17" id="17"></a></td>

thank you thank you thank you thank you