PDA

View Full Version : Rollover buttons


jackdee
03-28-2006, 07:20 AM
I am pretty new to web design and have been creating some rollover buttons in Adobe Image Ready using layer styles.
The problem is when testing them on the web I receive a security message asking if I want to allow this content.
If I say yes everything is o/k the rollover works fine.
But surely this would put a lot of viewers off because of having to go through this proceedure.
Is there a way around this, or is there a better method for creating rollovers, if so which?
Thanks
jack

davidj
03-28-2006, 08:57 AM
Im guessing its an IE thing

are you viewing your page through http on your host account or are you pressing F12 in Dreamweaver?

jackdee
03-28-2006, 09:38 AM
F12

jack

jackdee
03-28-2006, 09:41 AM
Since then tried my host and its o/k there.
I wonder why that is.

jack

davidj
03-28-2006, 10:07 AM
yes

It can be a problem. IE thinks that its dodgy because you are viewing it through a file path. It allows it when viewing it through http

Ricky55
04-03-2006, 10:04 PM
This is really annoying but like everyone else has already said its fine when viewed online. If any one knows how to stop this I would like to know.