PDA

View Full Version : Mozilla won't load banner, but IE does-why???


RedBoy
02-22-2006, 06:37 PM
I have been trying to convert my website from one that uses frames to help create the layout-to a web page just using css. Everything has been going well and I would continue trying to finish the page if it weren't for this problem.

For some reason Mozilla won't load my banner as a background image, but IE does-why?? This is the code below.


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"

"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>CSS Layout</title>
<style>
<!--
body{
margin: 0;
padding: 0;
text-align: center;
background-color: #cccccc;
}
#wrapper{
position: relative;
text-align: left;
width: 640px;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
padding: 100px 0 0 0;
background-color: #ffffff;
background-image: url(Banner Text.jpg);
background-repeat: no-repeat;
background-position: left top;
border-left: 1px solid #000000;
border-right: 1px solid #000000;
}
#content{
margin-left: 5px;
padding: 250px 5px 0 0;



}
#flash{
position: absolute;
top: 130px;
left: 5px;
width: 300px;
}



-->
</style>
</head>

<body>
<div id="wrapper">
<div id="content">



This is where the introduction will be and boy
what an intro it will be dont you think</p>

<div id="flash"><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="300"

height="200" title="Flash Viewer">
<param name="movie" value="Reeve Master Web/Flash/Homepage Ani.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="Reeve Master Web/Flash/Homepage Ani.swf" quality="high"

pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="300"

height="200"></embed></object>

</div></div>






</div>

</body>
</html>

ramandeep
02-22-2006, 07:54 PM
hi,
whats the name of your banner image?
I could not understand "Banner Text.jpg"

domedia
02-22-2006, 07:58 PM
rename your file and make sure it doesn not have spaces in it.
then make sure the link to it in your CSS is right (remove the sapce there as well.)