PDA

View Full Version : Question about borders


dreamlynx
02-06-2006, 09:59 PM
In studio mx when you made a image into a link there was no border. But now on studio 8 there is a border To elimimate this i use:

border"0" an that works fine. But is there a way to turn off this feature in the preferences of dreamweaver 8.

Thanks,
Dreamlynx

domedia
02-06-2006, 10:07 PM
I don't have Studio handy, but spend a little time in the preferences and look.

If not you can just turn them globally of through your CSS:
img {border: 0;}

dreamlynx
02-07-2006, 03:18 AM
der what the hell was i thinking. :oops: long day dude long day
thanks for the bump in the butt. Even more so since i know that.